ŠKODA Helsinge

Tryghedsaftale

ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed
Hvis den normale garanti er livremmen, kan du nu fortsætte med seler på. Som noget helt nyt kan du nemlig hos din forhandler tilkøbe en tryghedspakke med +2 eller +3 års ekstra tryghed oven i de 2 års fabriksgaranti, som alle vores modeller kommer med.

Tryghedspakkerne med de +2 eller +3 års ekstra tryghed gælder op til 100.000 eller 150.000 km og dækker de samme områder som fabriksgarantien i perioden. De kan tilkøbes til Citigo, Fabia, Octavia, Roomster, Yeti og Superb leveret fra 1.1.2012. Tryghedspakkerne koster fra 1.995 kr. og skal købes hos din autoriserede ŠKODA-forhandler samtidig med bestillingen af bilen.

Fordele:

• Driftssikkerhed og kvalitet via autoriseret ŠKODA-værksted
• Service du kan have tillid til udført af vores uddannede ŠKODA- mekanikere
• Ro i sindet selv i udlandet med paneuropæisk dækning
• Bevis for brugtvognsværdien på din ŠKODA

Omfattende dækning:
I tilfælde af havari i den periode, hvor ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed gælder, reparerer eller udskifter dit ŠKODA-værksted alle de områder, der er dækket. Dækningen er omfattende, så du får lige så meget ro i sindet som med ŠKODAs nybilsgaranti, når det drejer sig om mekaniske og elektroniske komponenter, der går i stykker.

Paneuropæisk dækning:
ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed gælder i næsten hele Europa. Uanset hvor du befinder dig, vil den nærmeste ŠKODA-forhandler hjælpe dig sikkert videre på din rejse!

Nem og pålidelig ansøgningsproces hos din ŠKODA-forhandler:
Din egen ŠKODA-forhandler er det bedste sted, du kan bringe din bil til i tilfælde af et havari. Du kan være sikker på, at din bil er i eksperthænder. Der anvendes kun originale dele ved udskiftning og arbejdet foretages med det værktøj og efter de metoder, som er specielt udviklet til ŠKODA-biler.

Gensalgsværdi:
ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed kan overføres til den næste ejer af din bil. En Tryghedsaftale er også ensbetydende med, at din ŠKODA er blevet vedligeholdt korrekt. ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed øger derved din bils gensalgsværdi.

Kontakt vores salgsafdeling for nærmere infomation.