ŠKODA Helsinge

Service og reparationsaftale

Seehusen Biler service og reparationsaftale fra kr. 178 om md.

Med en aftale, der omfatter både serviceeftersyn og reparation får du lettere ved at overskue dine udgifter til bilen. Du betaler simpelthen et fast beløb en gang om måneden. Aftalen kan tegnes fra 12 til 60 måneder og op til 300.000 kilometer. Hvis dit kørselsbehov ændrer sig, kan aftalen selvfølgelig tilpasses og fortryder du, kan du opsige aftalen med en måneds varsel.

Hvad er dækket af en service- og reparationsaftale? Naturligvis den regelmæssige service som din bil behøver, men derudover også udgifter til reparationer, som med tiden vil opstå i forbindelse med almindelig slidtage på eksempelvis bilens bremser, pærer, viskerblade, kobling, drivaksler, udstødning osv.

Derudover er reparationer, som ikke er til at forudse på eksempelvis motor, gearkasse, differentiale, computere, katalysator osv. også dækket af service- og reparationsaftalen.

Sommer- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente- og bringeservice, klima- og ekstra varmeanlæg, navigation, dvd/tv anlæg er alle optioner, som kan tilkøbes aftalen.

Hvad er ikke dækket: Udbedringer af skader og reparationer som er dækket af en almindelig dansk ansvars- og kaskoforsikring, herunder påkørselsskader, tyveri, vanrøgt, hærværk og lignende Eftermonteret udstyr, lygter, spejle, ruder, karosseri og lak, indtræk, punkteringer, interiør og sæder er ligeledes ikke omfattet. Ved indgåelse af aftalen vil du modtage detaljerede betingelser til godkendelse.

Pris og bestilling: Ved at følge skemaet "udregning af serviceaftale" herunder, kan du ud fra ønsket varighed og antal kilometer, samt din bilmodel beregne den eksakte pris som du skal budgettere med. Du kan vælge at bestille direkte på hjemmesiden og du vil herefter modtage en kontrakt til godkendelse indenfor ca. 8 arbejdsdage. Aftalen kan tegnes indtil 12 måneder fra bilens 1. inderegistreringsdato.

Udregning af serviceaftale:

Model: Citigo

Variant: 60 hk

Varighed: 60 md

Km i alt: 75.000 km

Tilvalg: Aircondition

Pris pr. måned: Kr. 366.

Kontakt vores salgsafdeling for nærmere infomation.