ŠKODA Helsinge

ŠKODAs topmodel

Imponerer med nyt attraktivt design, masser af plads og de nyeste teknologiske assistentsystemer.

ŠKODA SUPERB er ŠKODAs stolte flagskib. Den har fået ŠKODAs design DNA og et helt nyt motorprogram. SUPERB er blevet mere dynamisk og elegant i sit udtryk, uden at der er gået på kompromis med den uovertrufne plads og rummelighed. Den nye SUPERB kan nu fås med et væld af assistentsystemer, der øger sikkerheden, og SUPERB fik de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP. Derudover har den nye SUPERB masser af komfortabelt og funktionelt udstyr allerede fra laveste udstyrsniveau.

Plads og rummelighed i særklasse

SUPERB er blevet en større bil, både længere og bredere. Bilen har fået en betydeligt større akselafstand, der giver endnu mere plads i kabinen og i bagagerummet. Med en bagagerumsvolumen på 625 l, som kan øges til hele 1.760 l, når bagsædernes ryglæn klappes ned, er pladsen i den nye SUPERB helt i top i klassen for store familiebiler.

Men det hjælper ikke at maksimere pladsen, hvis de praktiske egenskaber ikke også maksimeres. Derfor har vi tilføjet Simply Clever-løsninger, der gør håndtering af bagagehåndteringen endnu nemmere.

Pressen skriver

Motorjournalisterne er begejstret for SUPERB.

Berlingske skriver: ”Pladsen er overvældende, men SUPERB har heldigvis mere at byde på. Køreoplevelsen er både dynamisk og komfortabel.”

Jyllands Posten finder ligeledes de store ord frem: ” ŠKODA SUPERB repræsenterer i en særdeles fysisk forstand meget mere bil for pengene, med en rummelighed og komfort, der ikke finder mage på denne side af en luftaffjedret ministerbil.”

LÆS MERE OM SUPERB

LÆS MERE OM SUPERB COMBI

BESTIL PRØVETUR