ŠKODA Helsinge

KAROQ er en helt ny model med ŠKODAs nye SUV design

Den er betydeligt større end ŠKODA YETI, som den afløser, og kan fortsat fås med det unikke VarioFlex-bagsædesystem.

BETYDER BIL OG PIL

ŠKODAs nye SUV har ŠKODAs nyeste designsprog med dynamiske og skarpe linjer. På den måde går designet op i en højere enhed med navnet, som er inspireret af Kodiak-øhavets indianske befolkning. Dér er ordet for en bil 'KAA'RAQ', og en pil, der som bekendt er en del af ŠKODAs logo, hedder 'RUQ'. Sammentrækningen af de to ord er: KAROQ. ŠKODAs nye SUV vil tiltale såvel mænd som kvinder, der har en aktiv livsstil og ønsker en rummelig familiebil, der forener flot design og praktiske egenskaber.

Ydeevne

KAROQ stiller i første omgang med to TSI-turbobenzinmotorer og to TDI-turbodieselmotorer, som alle er stærke og økonomiske. 1.5 TSI ACT med automatisk cylinderfrakobling har 150 hk, 1.6 TDI har 115 hk og 2.0 TDI har 150 hk. Alle motorer fås med et 7-trins DSG-automatgear. Endnu kraftigere motorer bliver måske introduceret på et senere tidspunkt. Den mest økonomiske benzinmotor er 1.5 TSI ACT 150 hk, som kører op til 18,2 km/l i henhold til EU-normen, mens dieselmotoren 1.6 TDI 115 hk DSG mestrer helt op til 22,2 km/l. 

VARIOFLEX-BAGSÆDE OG OP TIL 1.810 LITER BAGAGE

KAROQ er 4.382 mm lang, 1.841 mm bred and 1.605 mm høj. Dermed er KAROQ hele 160 mm længere end YETI, og da den samtidig har en akselafstand på 2.638 mm er det en særdeles rummelig SUV. Ikke alene er der 69 mm knæplads på bagsædet. KAROQ har et bagagerum på 521 liter, som øges til 1.630 liter, når bagsædet fældes frem. Bagsædet er det noget helt særligt i KAROQ. Den kan nemlig fortsat fås med YETIs praktiske VarioFlex-bagsædesystem, hvor de tre bagsædepladser kan indstilles individuelt eller tages helt ud. Dermed kan bagagerumspladsen varieres fra 479 liter til 588 liter med sæderne i brug, og når de bliver taget ud, er der et varerum på hele 1.810 liter.

LÆS MERE OM KAROQ

BESTIL PRØVETUR